İSTANBUL / FATİH - Mimar Sinan İlkokulu

Mimar Sinan İlkokulu

Hoca Gıyasettin Mah. Mehmetpaşa Yokuşu No5 Küçükpazar / Fatih / İST.
Vizyon
Türk Milli Eğitim Sisteminin temel ilkelerine uygun, özgür ve çok yönlü toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratma yolunun ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireyleri tarafından sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.
Misyon
Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda ileri eğitim düzeylerine ulaşabilecek, hayattaki değişimleri kolayca karşılayabilecek, milli ve evrensel değerleri kavrayan, onlara katkıda bulunan toplum düzenini benimseyen, kendine güvenen, yaratıcı ve farklı düşünebilen, katılımcı ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek.
08.50 – 14.40
Ulaşım
Unkapanı’nda bulunan Reşat Nuri Sahnesi’nden Vefa yönüne dönülecek. Tarihi Vefa Bozacısı tabelasını gördükten sonra sola dönülerek yaklaşık 400 m. sonra Süleymaniye Camii’nin Küçükpazar tarafında bulunan okulumuza ulaşım sağlanabilecektir.
Yoktur.
Hoca Gıyasettin Mah. Mehmetpaşa Yokuşu No:5 Küçük Pazar Fatih / İST.
Okulumuz İl ve İlçe Merkezindedir.
Adres kayıt bölgesinden öğrenci almaktadır.
Fatih Belediyesi işbirliğinde Yüzme Etkinliği yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları
İstanbul Üniversitesi işbirliğinde Ağız ve Diş Sağlığı Projesi devam etmektedir. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi işbirliğinde Sanatsal Proje devam etmektedir.